ClujToday.ro: Ultima zi pentru plata taxelor și impozitelor locale

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Mâine, vineri, 30 septembrie, este ultima zi de plată a taxelor şi impozitelor locale pentru anul în curs, potrivit ClujToday.ro.

 

Cei care nu vor achita în acest termen taxele, vor primi penalizări de 1% pe fiecare lună care depăşeşte perioada impusă.

Conform Codului Fiscal, cetăţenii au obligaţia ca până la sfârşitul lunii martie să-şi achite jumătate din impozitul pe anul în curs, iar cealaltă jumătate până la sfârşitul lunii septembrie. Anul aceasta, având în vedere schimbările aduse de punerea în aplicare a noului Cod Fiscal, primul termen de plată pentru impozitul pe clădiri, impozitul pe teren ?i pe mijloacele de transport datorate de orice contribuabil a fost prelungit până la data de 30 iunie.

Contribuabilii persoane fizice şi juridice pot solicita înregistrarea ca utilizator al sistemului electronic de încasare a impozitelor şi taxelor locale (parola de acces este confidenţială). Informaţii privind procedura şi actele necesare se găsesc pe site-ul primariei www.primariaclujnapoca.ro.

 

Aflați AICI unde puteți plăti impozitele.

Comments

comments

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

1 × 1 =