Consiliul Județean Cluj vrea să deschidă un nou drum turistic spre zona Răchițele – Prislop – Ic Ponor

drum1Consiliul Județean dorește să deschidă un nou drum turistic care să asigure accesul spre zona Răchițele – Prislop – Ic Ponor, una dintre cele mai frumoase regiuni ale Munților Apuseni. Pentru a permite accesul turiștilor în cele mai bune condiții, Consiliul Județean va plăti asfaltarea unei porțiuni de 1,2 kilometri din drumul județean Scrind – Săcuieu – Bologa.

 

Deja, au început lucrările pentru asfaltarea acestui tronson, care continuă un alt tronson, lung de 4,7 kilometri, care a fost deja asfaltat. Noul drum va asigura o nouă legătură între DN1 și drumul Răchițele – Prislop – Ic Ponor. Acesta va putea duce la dezvoltarea turismului în zonă.

 

„Marele avantaj al lucrărilor de asfaltare de pe acest drum se referă la faptul că în acest fel se deschide o nouă rută de acces, extrem de facilă şi mult mai scurtă, spre una dintre cele mai frumoase zone montane ale judeţului, o alternativă de legătură viabilă între unul din cele mai circulate drumuri naționale din România – DN1 și extrem de atractivele obiective turistice din Munții Apuseni” a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

 

Comments

comments

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

4 × 2 =