Mii de tineri se pregătesc pentru Olimpiada CuGET. Competiția este finanțată de Asociația Femeilor de Afaceri

cugetCâteva mii de elevi și de studenți din Cluj se pregătesc pentru cea de-a doua ediție a Olimpiadei de Cultură Generală – Cuget. Anul trecut, concursul a strâns peste 7.500 de participanți, din 22 de licee, plus elevii și studenții care s-au înscris individual în această competiție.

 

Olimpiada de Cultură Generală este cea mai importantă competiție școlară locală organizată în Transilvania. Anul trecut, la Olimpiadă au participat 22 de licee, iar în acest an numărul liceelor participante a crescut la 25. Competiția este organizată de Asociația Femeilor de Afaceri. Olimpiada dorește să pună în valoare tinerii inteligenți și culți, spune reprezentanta organizatoarelor, Mihaela Rus.

 

Olimpiada reprezintă un bun prilej pentru tinerii care doresc să își pună în valoare cunoștințele acumulate, spune inițiatoarea concursului, Monica Dragu-Covriga. Concursul va începe cu etapa pe clasă, în 26 octombrie. Tinerii care vor răspunde la minim 20 din cele 25 de întrebări formulate de organizatori se vor califica în semifinale.

Comments

comments

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

17 − 10 =