A început finala Idea Challenge by Imprezzio, una dintre cele mai importante competiţii destinate start-up-urilor. 23 de concurenţi participă la finala de la Cluj

idea1Una dintre cele mai importante competiţii dedicate start-up-urilor, Idea Challenge by Imprezzio, a ajuns în faza finală. 23 de start-up-uri îşi vor prezenta ideile în faţa unui juriu internaţional, care reuneşte experţi din Statele Unite ale Americii şi din România, potrivit ClujToday.ro.
Cei 23 de finalişti au fost selecţionaţi în urma unei competiţii în care s-au înscris mai mult de 70 de concurenţi din 16 ţări. Concurenţii pot obţine investiţii chiar din partea Imprezzio, iar echipa sau echipele câştigătoare pot obţine o călătorie de afaceri în Statele Unite ale Americii, unde se pot întâlni cu investitori care îi pot ajuta să îşi dezvolte afacerea. Printre companiile selecţionate se numără firme care propun un nou mod de a analiza informaţiile furnizate de Internet, unele care promovează noi metode de administrare a campaniilor de marketing pe reţelele de socializare, companii care au propus un nou mod de a administra interacţiunile dintre clienţi, chelneri şi bucătari în restaurante, precum şi firme care pot oferi predicţii financiare pentru investitorii de pe bursă, cu ajutorul unui algoritm special.

Comments

comments

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

fourteen + 7 =