Unitatea este destinată preparării, ambalării şi depozitării produselor din carne de porc, pui şi vită (mici, hamburgeri, marinate, frigărui, cârnăciori etc.), procesul tehnologic fiind asigurat de sisteme automatizate performante (maşini de malaxat, ambalat, porţionat şi tocat carnea), angajaţilor revenindu-le rolul de a supraveghea parametrii tehnici ai procesului de fabricaţie şi calitatea produselor.
Suplimentarea capacităţii de producţie a fost o necesitate pe care piaţa ne-a semnalat-o încă de anul trecut. De altfel, cererea de pe piaţă ne-a impus întotdeauna, într-un fel sau altul, dezvoltarea. Am început în urmă cu 22 de ani cu un atelier în curtea casei din Sânnicoara, am ajuns apoi să avem o reţea proprie de magazine şi o primă fabrică, am trecut apoi printr-un proces de rebranduire, iar acum continuăm dezvoltarea cu această unitate nouă. Vor urma şi alte investiţii, totul pentru a ne ridica la înălţimea cerinţelor clujenilor şi a le putea oferi aceleaşi produse de calitate cu care i-am obişnuit, a declarat la conferinţa de presă Cosmin Moldovan, directorul general al Moldovan–Carmangeria Sânnicoara. El a mai precizat că, în urma acestei investiţii, se aşteaptă creşterea cifrei de afaceri cu minimum 20%.
Capacitatea de producţie în noua unitate este de 20 tone pe săptămână de carne preparată (pastă de mici, hamburgeri) şi 8 tone pe săptămână de carne tranşată pentru ambalare, acest lucru însemnând o creştere totală a producţiei carmangeriei de 15-20%. De asemenea, fabrica oferă o capacitate de depozitare a materiilor prime şi a produselor ambalate pentru livrare de 16 tone pe zi.
Citiţi mai multe AICI.