ClujToday.ro: 10.000 de oameni au ieşit în stradă pentru a protesta împotriva Guvernului

protest2Câteva mii de clujeni au protestat în centrul oraşului împotriva proiectelor de ordonanţă de urgenţă propuse de Guvern, prin care ar fi graţiate o serie de pedepse penale şi ar fi dezincriminate o serie de infracţiuni. Organizatorii estimează că la mitingul de la Cluj s-au strâns peste 10.000 de protestatari, în timp ce Jandarmeria nu a oferit nici o estimare. Printre protestatari s-au numărat şi reprezentanţi ai PNL şi ai USR, inclusiv vicepreşedintele Senatului, Mihai Goţiu, dar și multe familii care au venit cu copiii la acest protest, potrivit ClujToday.ro.

 

Protestatarii s-au strâns în Piaţa Unirii, unde au scandat ”Demisia”, ”Ruşine să vă fie”, ”Dragnea, nu uita, / Va veni şi vremea ta” şi ”DNA să vină să vă ia”. Apoi, au pornit în marş pe străzile din centrul vechi al Clujului. Protestatarii au mers pe Bulevardul Eroilor, până la Prefectură, apoi s-au întors în Piaţa Unirii pe Bulevardul 21 Decembrie.

La finalul protestului de la Cluj, nişte tineri au adresat injurii jurnaliştilor de la televiziunea România TV, pe care i-au acuzat că manipulează. Protestul s-a încheiat fără alte incidente notabile.

Comments

comments

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

14 + five =