Agențiile românești de turism vor să aducă oaspeți din Europa de Nord. Transilvania, cel mai valoros brand

Turiștii din Europa de Nord sunt doriți de mai multe agenții de turism din România. Unii dintre ei sunt atrași prin intermediul unor festivaluri, precum Untold sau Electric Castle, iar alții prin city break-uri sau tururi specializate. Cele mai interesante destinații pentru ei sunt Bucureștiul, Transilvania și Delta Dunării.

Un exemplu este Transylvania Hotels&Travel, deținută de SIF Transilvania. Potrivit Transylvania Today, această agenție dorește să atragă mai mulți turiști din țările nordice, din țările baltice, dar și din Israel sau Rusia.

Pentru a-i aduce pe aceștia oaspeți, anul viitor, această agenție de turism va oferi circuite care promovează mitul lui Dracula, Transilvania, drumul vinului, Delta Dunării, dar și mănăstirile din Moldova sau centrele spa. Inițiativa vine în contextul în care, potrivit conducerii acestei agenții, turismul de tip spa în România a crescut cu 25 la sută în acest an. De asemenea, reprezentanții companiei estimează creșteri importante pe turismul organizat în țară pentru oaspeți din străinătate, în condițiile în care, dintre ceel 2.500 de agenții licențiate care operează în România, doar 30 sunt specializate pe acest tip de servicii.

Comments

comments

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

5 × 1 =