Parteneriat internaţional pe piaţa de head hunting pentru compania Qualia

Compania internaţională de executive search şi consultanţă în resurse umane Friisberg & Partners International a anunţat colaborarea în exclusivitate pentru piaţa din România cu firma Qualia Executive Search.  Qualia Executive Search a fost fondată în ianuarie 2005. În 2016 Qualia a avut o cifră de afaceri de 160.000 de euro, iar anul acesta a obţinut deja 180.000 Euro. Printre clienţii activi ai companiei se numără Heineken, Lagardere Group, Beiersdorf, Schneider Electric, BNP Paribas Real Estate, Carrefour, Marks & Spancer, PayU, Signal Iduna, Syngenta, Vastint, 1&1 Internet Development, Tractebel, Metro Systems, Stefanini sau Systematic, potrivit ClujToday.ro.

 

Friisberg & Partners International a fost fondat în urmă cu 40 de ani în Elveţia, de către Jorgen Friisberg, în prezent preşedinte onorific, şi are în prezent peste 24 de birouri în 20 de ţări.

“Avem o experienţă de peste 12 ani pe piaţa locală, iar parteneriatul cu Friisberg & Partners International adaugă 40 de ani de experienţă internaţională. Avem în spate o metodologie specifică, validată pe trei continente şi o etică dincolo de cuvinte, bazată atât pe respectul faţă de clienţi cât şi faţă de candidaţii cu care intrăm în legatură. Este ceea ce ne caracterizează, etica personală şi profesională, relaţiile pe termen lung şi sprijinul reciproc. Avem clienţi cu care lucrăm de peste 10 ani şi candidaţi pe care i-am angajat la mulţi ani după ce i-am cunoscut”, precizează Floriana Enescu, managing director al Qualia Executive Search.

Comments

comments

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

three × five =