Începe Târgul de Cariere: mii de locuri de muncă din toate domeniile îi așteaptă pe clujeni la Sala Polivalentă

Târgul de Cariere Cluj – Global își deschide porțile marți și miercuri, 24-25 octombrie, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, unde peste 80 de companii și organizații oferă oportunități de carieră celor care interesați. Companii importante vin să-i cunoască pe viitorii lor colegi și vor organiza mini-interviuri, Speed Challenge, workshop-uri și concursuri pentru a-i atrage pe cei mai buni candidați.

La această ediție vor fi prezente companii din toate domeniile de activitate, de la inginerie la IT, retail, call center, financiar, până la producția de componente auto sau industria farmaceutică, transport, energie sau HoReCa.

Spre exemplu, Bosch România angajează ingineri și oferă stagii plătite de practică în domeniul tehnic. Genpact are o sută de posturi libere în Cluj, iar Steelcase are deschise 30 de poziții pentru vorbitori de limba franceză sau germană. Aceeași companie oferă programe de stagiatură pentru studenți.

Welocalize angajează ingineri IT. “Avem nevoie de persoane talentate, cu abilități excelente de comunicare, abilități de prioritizare și de gestionare a timpului, soluții de rezolvare a problemelor”, arată reprezentanții companiei.

De asemenea, Jac Travel caută viitori colegi pentru call center, IT, financiar, resurse umane, conținut sau servicii clienți.

Comments

comments

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

eight − 5 =