De azi, se pot depune cereri online pentru locurile noi de parcare din Cluj-Napoca

Primăria Cluj-Napoca anunță că începând cu data de 3 ianuarie 2018, ora 08.00, clujenii care doresc să înregistreze o cerere pentru atribuirea unui loc nou de parcare cu abonament în cartiere au posibilitatea de a înregistra cererea online și a evita astfel timpul de așteptare la ghișeele Primăriei.

În urma depunerii cererii online, solicitanții vor primi pe adresa de e-mail numărul de înregistrare în sistemul de management al documentelor instituției. Clujenii au de asemenea la dispoziție posibilitatea de a depune cereri pentru atribuirea unui loc nou de parcare cu abonament atât la ghișeele primăriilor de cartier, cât și la ghișeele Centrului de Informare pentru Cetățeni (de pe strada Moților nr. 7).

Plata abonamentelor de parcare se va putea face începând din data de 8 ianuarie 2018. O persoană poate completa online o singură cerere. Cererea se va completa pe numele persoanei care figurează ca proprietar/coproprietar în certificatul de înmatriculare al autoturismului și va avea anexate documentele solicitate, în caz contrar nu va putea fi considerată validă.

Comments

comments

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

11 + nine =