Campanie de reduceri de vară la Ideall.ro

Ideall.ro, unul dintre principalii retaileri de electronice şi electrocasnice din România, dă startul campaniei “Liber la reduceri cu ideall.ro”. Campania se va desfăşura la nivel naţional, în perioada 15 – 31 august 2018, anunță ClujToday.ro.

 

Campania prevede reduceri de până la 50% la peste 600 de produse din stoc. Cele mai promovate vor fi articolele din categoria IT&C, mai ales televizoarele şi telefoanele mobile. Reduceri consistente vor fi aplicate aparatelor frigorifice, electrocasnicelor de bucătărie, maşinilor de spălat rufe şi vase, electrocasnicelor mici.

În cadrul campaniei, transportul va fi gratuit pentru comenzile din toată ţara. De asemenea, clienţii vor avea posibilitatea de plată în 12 sau 24 de rate egale, fără dobândă, pentru toate produsele din ofertă. Termenul de livrare garantat pentru comenzile din Bucureşti şi Ilfov, valabil pe întreg parcursul anului, este de cel mult 24 de ore, întrucât ideall.ro beneficiază de flotă auto proprie.

Ideall.ro îşi propune pentru această campanie o creştere de 40% comparativ cu perioada similară a anului trecut. Această creştere va susţine evoluţia companiei în 2018, an în care ideall.ro vizează afaceri în cuantum de 25 de milioane de euro.

Comments

comments

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

one × 5 =