Crypto Circle X, soluţia inovatoare de pe piaţa criptomonedelor: cel mai performant exchange de pe Blockchain

Trimite și altora

Crypto Circle Exchange (CCX)O echipă mixtă formată din specialişti români și asiatici din Coreea de Sud, a creat Crypto Circle Exchange, cel mai performant exchange de pe Blockchain.

Proiectul este unul inovator pe piaţa criptomonedelor. El a apărut ca o soluţie la problemele existente în cazul tranzacţionării criptomonedelor. Investitorii nu au fost deloc mulţumiţi cu ofertele unor exchange-uri existente. Ei spun că au pierdut oportunităţi importante din cauză că tranzacțiile sunt mai lente în perioada unui volum mare de tranzacţionări, comisioanele sunt mari şi sunt cuprinse între 0,25% și 0,3%, iar asistența pentru clienți este deficitară și lentă. Una dintre cele mai grave probleme este securitatea slabă, care a permis multor hackeri să profite și astfel, mulți investitori să-și piardă criptomonedele.

Crypto Circle X este soluţia care elimină multe disfuncţionalităţi. Acesta își propune să fie o platformă credibilă, care se concentrează în special pe viteză, securitate, scalabilitate și servicii profesionale de asistență non-stop pentru clienți. Crypto Circle Exchange vine cu o abordare diferită prin construirea unui ecosistem unic, centrat pe nevoile clienților lor. Spre deosebire de alte proiecte, Crypto Circle Exchange este creat de specialişti care își doresc să lanseze pe piață un produs bun și stabil, prin intermediul cărora utilizatorii săi pot investi fără temeri de manipulare ale pieței sau creșterea artificială a unor criptomonede. Platforma are la bază o tehnologie de ultimă generație care permite peste 10 milioane de tranzacții pe secundă datorită folosirii limbajului de programare GoLang, care este extrem de rapid. Crypto Circle Exchange va avea și multe funcționalități pentru securitate, implementate special pentru a ține hackerii la distanță. Pentru menținerea stabilității criptomonedelor, vor fi utilizate în timp real programe pentru supravegherea și anti-manipularea pieței.

Crypto Circle Exchange va avea comisioane corecte de tranzacționare de 0.2% și posibilitatea reducerii acestora la 0.1% prin utilizarea tokenului lor construit pe platforma Ethereum, Crypto Circle X Coin, cu simbolul CCX. Tokenul poate fi folosit și pentru activarea unor funcționalități premium, precum un bot de Inteligență Artificială, grafice cu analiză tehnică, alerte pentru trading și multe altele.

Pentru a sprijini noii utilizatori, Crypto Circle Exchange va furniza resurse educaționale, precum ghiduri scrise și video, dar și un live-chat disponibil 24/7.

Crypto Circle Exchange se află în prezent în cursul desfășurării de OPI (Ofertă Publică Inițială) și pentru implementarea lui, oferă spre vânzare tokenii CCX la un preț preferențial pe site-ul oficial: https://cryptocirclex.com

Este recomandat să luați deciziile de investiție bazate pe raționamentul propriu, în urma unor cercetări riguroase realizate de dumneavoastră. De asemenea, nu investiți decât bugetul de risc, care nu pune în pericol siguranța familiei.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY