Ambasadorul Indiei vine la Cluj

Ambasadorul Indiei în România, Moldova și Albania, ES Thanglora Darlong, va veni la Cluj pentru a promova bunele relații dintre cele două țării. El va lua parte la un eveniment de socializare, numit New Beginings – Party Networking.

La evenimentul programat în 28 septembrie, de la 18.30, la Charlie Upstairs, vor mai lua parte și Chitra Suresh, consulul Indiei în România, Moldova și Albania, Lucia Morariu, consulul onorific al Sloveniei la Cluj, și Shajjad Rizvi, consulul onorific al Marii Britanii la Cluj. De asemenea, la eveniment sunt așteptați aproximativ 200 de reprezentanți ai mediului de afaceri, juridic, academic și ai administrației locale, precum și medici, arhitecți sau artiști.

India este una dintre cele mai importante țări emergente din lume, cea mai mare democrație de pe planetă și, totodată, cea de-a doua țară din lume din punct de vedere al populației, cu peste 1,1 miliarde de locuitori. India este și o mare putere economică, în condițiile în care este cel mai mare producător mondial de zahăr și de unt și locul 2 în lume la producția de textile. În ultimii ani, în India s-au dezvoltat spectaculos industria de înaltă tehnicitate, cea IT și industria auto.

Comments

comments

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

three × 3 =