Perioadă aglomerată pentru clinicile clujene – Turismul medical înflorește mai ales vara

Săptămânile care urmează vor reprezenta o perioadă foarte ocupată pentru medicii clujeni. În special clinicile și cabinetele private de stomatologie, oftalmologie și chirurgie estetică au un mare număr pacienți programați, care vor veni după 15 iunie din străinătate. Este vorba atât de români stabiliți peste hotare, cât și de străini care vin pentru a se trata în România.

Foarte mulți dintre pacienți aleg să se trateze în clinicile clujene datorită raportului bun preț-calitate în domeniul serviciilor medicale, pentru că orașul este bine conectat prin zboruri ieftine de principalele aeroporturi europene și pentru că medicii clujeni sunt dispuși să lucreze în perioadele în care pacienții lor sunt în vacanță, spune medicul Adrian Avram.

Un alt factor care contează este reprezentat de faptul că medicii clujeni folosesc cele mai noi tehnici disponibile, spune stomatologul Paul Prodan. Cei mai mulți dintre pacienți vin din țările Europei de Vest, dar și din Israel sau din zona Golfului Persic.

Comments

comments

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

five × two =