Tabără de zi pentru copii, organizată de comunitatea turcă din Cluj

Taberele de zi sunt o alternativă la petrecerea timpului în fața televizorului, tabletei sau telefonului. O astfel de tabără de zi a fost organizată de comunitatea turcă din Cluj. Copiii sunt implicați în proiecte artistice, beneficiază de educație tehnologică sau pot să descopere cultura turcă, prin intermediul Turkish Multicultural Business Consortium. Participarea la această tabără este gratuită.

Copiii din Cluj au posibilitatea să aleagă între diferite tabere de zi, care le oferă posibilitatea de a participa la activități deopotrivă educative și relaxante. O astfel de tabără a fost organizată de comunitatea turcă din Cluj, spune Margareta Aslan, cadru didactic universitar.

Participanții la tabără au avut ocazia să participe la cursuri de artă, dar și la cursuri în care au învățat cum să construiască și să programeze roboți, spune profesoara de informatică Doris Nebert.

Toate costurile presupuse de organizarea taberei au fost suportate de membrii comunității turce din Cluj, care reunește oameni de afaceri, cadre universitare, studenți, precum și specialiști în diferite domenii economice. 

Comments

comments

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

four × two =