90 de copii s-au pregătit la Juventus Academy din Cluj

90 de copii, cu vârste cuprinse între 6 și 13 ani, au avut ocazia să se pregătească în stilul vedetelor celebrei echipe italiene Juventus Torino. Cursurile Juventus Academy au fost programate în Parcul Sportiv Iuliu Hațieganu din Cluj, iar deschiderea cursurilor a avut loc pe stadionul ClujArena.

Copii pasionați de fotbal, din toată țara, s-au strâns la Cluj pentru a participa la cursurile Juventus Academy. Printre aceștia s-a numărat și prima fată admisă la această academie de fotbal din România. Mara Nicole Ciortea are 8 ani și este elevă la Cluj.

Managerul general al Juventus Academy din București, fostul antrenor al Stelei București, Massimo Pedrazzini, este încântat de eleva sa.

Copiii au avut ocazia să se pregătească cu antrenori de renume, spune cel care a avut inițiativa organizării cursurilor Academiei Juventus în România, Luigino Pellegrini.

Pe lângă fotbal, copiii au participat la cursuri de limba italiană pentru sportivi, precum și la ateliere de gătit, nutriție și igienă orală.

 

 

Comments

comments

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

15 + ten =