Câți bani cheltuiesc românii pentru amenajări cu piatră naturală

Românii care optează pentru amenajarea apartamentului sau casei cu piatră naturală alocă sume între 1.000 și chiar 20.000 de euro, bugetul variind în funcție de tipul locuinței, de suprafață și de complexitatea proiectului, potrivit unui studiu de piață făcut de un magazin de profil, piatraonline.ro.

Cei mai mulți dintre români optează pentru amenajarea unui anumit spațiu, cum ar fi bucătăria sau baia și alocă un buget între 1.000 și 1.500 de euro.

„În cazul clienților care fac o amenajare completă de apartament, vorbim de un coș mediu de cumpărături de 4.000 – 6.000 de euro, iar în cazul celor care au drept proiect amenajarea unei case, coșul mediu de cumpărături este între 10.000 și 20.000 de euro.

Băile și bucătăriile sunt în topul preferințelor, dar, de cele mai multe ori, un client va opta pentru placare unitară în toate spațiile din casă, adică va folosi piatra naturală și în holuri, living-uri etc”, declară Mariana Constantinescu-Brădescu, reprezentanta magazinului de piatră ornamentală.

Comments

comments

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

two × 3 =