Muzică în limba vorbită de Isus, interpretată la Mera World Music Festival

Satul Mera din județul Cluj va găzdui, în perioada 1-4 august, unul dintre cele mai frumoase festivaluri dedicate muzicii tradiționale din întreaga lume. Organizatorii mizează pe publicul care va fugi din Cluj pe durata festivalului Untold, dar și pe publicul local. La Mera World Music Festival va putea fi ascultată muzică samariteană de acum 3.000 de ani, cântată în limba vorbită odinioară de Isus Cristos, Moise și David, muzică de origine europeană, africană și indiană, dar va putea fi admirat și jocul fecioresc din Țara Călatei.

Festivalul de la Mera este organizat în curtea unei gospodării. Scena este amenajată într-o șură, iar atmosfera este cea a petrecerilor de la curțile boierești de odinioară, spune fondatorul festivalului, Andras Bethlendi.

În fiecare seară, pe scena din șură vor urca muzicieni locali, dar și artiști sau trupe precum Sirani Guevara din Mexic, Vassvik din Norvegia sau Sofi Tsedaka & The Baladis din Israel, mai spune Andras Bethlendi.

Participanții la festival se vor putea relaxa într-o livadă, vor putea degusta produse alimentare locale și vor putea ciocni un pahar de pălincă cu gospodarii din zonă.

Comments

comments

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

17 + 8 =