Zeci de mii de oameni s-au distrat în prima seară de Untold

Zeci de mii de oameni de pe toate continentele s-au bucurat de deschiderea festivalului Untold. Festivalul de muzică de la Cluj este cel mai mare din România și, totodată, unul dintre cele mai importante din Europa. În cele patru zile de festival, pe cele 10 scene ale festivalului, vor urca 350 de artiști.

Ediția din acest an a festivalului Untold a început în stilul deja consacrat la Electric Castle: cu un ropot de ploaie. Însă fanii care au mers în Parcul Central nu au avut nevoie de cizme de cauciuc, deoarece ploaia s-a oprit rapid, iar tinerii au putut să se bucure alături de artiștii lor preferați.

Zona Parcului Central s-a transformat într-un tărâm al magiei. Cei care au intrat în perimetrul festivalului au trecut prin porți monumentale iluminate superb, apoi au înaintat pe o alee principală mărginită de sute de torțe care au ars toată noaptea. Pe cele două laturi au fost amenajate zone de relaxare și scene pe care au urcat artiști precum cei de la Morcheeba, dar și alți muzicieni îndrăgiți de spectatori.

Tinerii au venit la Untold din toate colțurile lumii și au adus cu ei drapelele țărilor din care provin. În Cluj au fost afișate steagurile unor țări precum Coreea de Sud, Kazahstan, Ucraina, Statele Unite ale Americii, Franța, Germania, Australia, Brazilia sau Congo.

Comments

comments

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

4 × five =