Untold: Armin van Buuren și-a început spectacolul acompaniat de o orchestră clujeană – Primul fragment a fost din Deșteaptă-te, române!

Peste 100.000 de spectatori au asistat la concertele programate în cea de-a doua zi a festivalului Untold. Cel mai așteptat moment a fost spectacolul susținut de DJ-ul olandez Armin van Buuren pe scena principală, montată pe stadionul ClujArena. Distracția nu a fost întreruptă nici măcar de ploaia care a căzut în această dimineață la Cluj.

Tineri din toate colțurile lumii au venit la Cluj pentru a-i vedea pe artiștii care au evoluat pe cele 10 scene ale festivalului Untold. Artiști precum Subcarpați sau Timmy Trumpet au încălzit atmosfera, însă cel mai așteptat moment a fost spectacolul susținut de DJ-ul olandez Armin van Buuren.

Spectacolul lui Armin van Buuren a început la miezul nopții, pe ClujArena. DJ-ul olandez a început cu un scurt fragment din imnul Deșteaptă-te, române și a fost acompaniat la început de o orchestră simfonică. Interpretarea muzicală a fost acompaniată de jocuri de lumini, efecte pirotehnice și focuri de artificii care au pus în valoare decorurile monumentale amenajate de organizatorii Untold.

Comments

comments

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

eighteen − 6 =