Două branduri care revoluționează industria ospitalității din Cluj

La Cluj au fost lansate azi două branduri de forță, care revoluționează industria ospitalității. În mod simbolic, ele au fost lansate în Ziua Produselor Agroalimentare Românești.

Ele pun în valoare produsele reprezentative pentru gastronomia transilvăneană, după cum spune Silvia Hicea, reprezentanta Direcției Agricole Cluj, potrivit ViaCluj.tv.

Noul brand lansat la Cluj este Fermele Transilvania. Acest brand a fost creat de Grupul Oncos, însă, sub umbrela lui, se pot reuni producători de alimente de înaltă calitate, după cum afirmă fondatorul grupului clujean, Vasile Onacă.

Noul brand este legat și de un concept nou: Fresh Food. Este vorba de mâncare proaspătă, sănătoasă și gustoasă. Primul Fresh Food a fost deschis de Grupul Oncos în Piața Gării, afirmă consultantul Alin Fetița.

Clujenii apreciază gustul și calitatea alimentelor Fresh Food oferite de Fermele Transilvania.

Conceptul de Fresh Food permite clujenilor să servească mâncarea proaspăt gătită în magazin, însă, de asemenea, le oferă și posibilitatea să își cumpere ingredientele necesare pentru a-și prepara acasă mâncărurile de care s-au îndrăgostit.

Comments

comments

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

12 − 3 =