Imaginea îl face pe om: “Conversatii de Stil” cu Gina Butiuc – atelier de imagine si stil

Trimite și altora

O imagine coerenta transmite mesajul de profesionalism, de competenta, induce ideea ca avem in fata persoane puternice, echilibrate, sigure pe sine si, in general, cu o preocupare semnificativa pentru detalii. Fie ca e vorba de afirmarea profesionala sau de interactiunea in plan personal, suntem inclinati sa acordam credibilitate celor cu o infatisare impecabila.

Gina Butiuc, designer vestimentar si consultant de imagine avand o experienta de 17 ani in fashion-business, organizeaza marti, 29 octombrie 2019, incepand cu ora 18.30, evenimentul “Conversatii de Stil” cu Gina Butiuc – atelier de imagine si stil, eveniment ce se va desfasura la Bastionul Croitorilor, Cluj-Napoca, str. Baba Novac nr. 35.

Ideea venimentului porneste de la provocarea generata de fenomenul de globalizare in care pastrarea si promovarea unicitatii prin imagine si stil personal a devenit o preocupare a unui numar tot mai mare de persoane. A avea stil nu mai este demult atributul unui cerc exclusivist ci a devenit trasatura ce identifica si personalizeaza fiecare femeie si fiecare barbat intr-o lume in care regula este mai degraba definita de expresia “de masa”.

Este stilul innascut sau se poate invata? De unde pornesti in definirea stilului personal? Care sunt criteriile pentru compunerea unei imagini care sa transmita un mesaj autentic despre tine? Cum utilizezi culorile in construirea tinutei si care este puterea crearii unui centru de interes in vestimentatie? Care sunt trucurile vestimentare prin care poti corecta micile imperfectiuni ale siluetei si sa iti evidentiezi trasaturile armonioase?
Raspundem la aceste intrebari – dar si la intrebarile voastre – pe 29 octombrie, incepand cu ora 18.30 in atelierul de imagine si stil “Conversatii de Stil” pe care il dorim a fi mai mult decat o simpla expunere a unor retete si reguli. Vino pregatit sa fii provocat – dar sa si provoci – discutii smart, constructive pe teme vestimentare si de stil.

Evenimentul este destinat in egala masura femeilor si barbatilor. Acesul copiilor sub 14 ani este restrictionat. Bitetele pot fi cumparate de AICI.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY