Instalația Mi-e dor de tine a ajuns la Londra

Gabriel Aldea 

Echipa Lights On Romania a inaugurat instalația Mi-e Dor de Tine în Canary Wharf, Londra, în prezența Excelenței Sale, ambasadorul României în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, Dan Mihalache, și a lordului britanic de origine română, sir George Iacobescu.

Câteva zeci de persoane au participat joi seara, 7 noiembrie, în zona financiară a Londrei, Canary Wharf, la inaugurarea instalației de lumină Mi-e Dor de Tine printr-un demers unic de asociere între festivalul Lights ON Romania și festivalul britanic Canary Wharf Winter Lights.

De acum și până în 26 ianuarie 2020, dorul de casă al românilor care trăiesc în The Greater London Area, câteva sute de mii conform ultimelor estimări, va fi alinat cel puțin la nivel vizual de instalația de dimensiuni impresionante.

În Cluj-Napoca va fi aprins în data de 21 noiembrie 2019 un semn luminos corespondent care va afișa mesajul “Și mie”, în vreme ce la București, va fi aprinsă o continuare firească a acestui dialog sub forma mesajului “Te aștept”.

Comments

comments

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

one + 4 =