Trei companii clujene, în Top 10 Branduri Ambasador

Trei companii clujene se regăsesc în 10 Branduri Ambasador ale României, întocmit de Business Review. Practic, este vorba de unele dintre cele mai valoroase branduri românești.

Cele 10 companii românești incluse în listă sunt Dacia, Bitdefender, Anastasia Beverly Hills, UiPath, Untold, Saladbox, Aqua Carpatica, Gerovital, Musette și Antibiotice Iași. Din Cluj, pe listă se află Untold, Saladbox și Gerovital, potrivit Transylvania Today.

Legat de Untold, autorii topului menționează faptul că, în lista celor mai importante festivaluri din lume, Untold se află pe locul opt. În anul 2018, organizatorii au investit 16 milioane de euro pentru a obține un line-up și o producție impresionantă. Pentru ediția din 2020, organizatorii promit noi surprize. Ei au pus în vânzare, în două reprize, 17.000 de bilete pentru ediția de anul viitor, iar aceste bilete s-au vândut în cinci minute.

Despre Saladbox, autorii topului menționează că este un brand prezent pe trei continente. 12 țări și însumează 70 de restaurante cu 3.500 de angajați. Saladbox a fost fondată în anul 2012 de către antreprenorul Dan Isai. Cel mai de succes restaurant Saladbox este cel din New York. Grupul Saladbox a ajuns în anul 2018 la o cifră de afaceri de 60 de milioane de euro.

Istoria brandului Gerovital se leagă de formula anti-îmbătrânire descoperită de Ana Aslan. În anul 1967, primul produs Gerovital a fost creat în Laboratoarele Farmec. Produsele Gerovital sunt vândute în 30 de țări. Potrivit clasificării BrandRO, Gerovital a a obținut titlul de cel mai puternic brand românesc.

Comments

comments

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

nineteen + 18 =