Restaurantele de pe strada Piezișă au fost închise – Prefectul: Strada este focar de coronavirus

Trimite și altora

Autoritățile din Cluj au fost nevoite să ia măsuri speciale de siguranță, în încercarea de a limita răspândirea coronavirusului. Principala stradă din complexul studențesc Hașdeu, strada Piezișă, a fost declarată zonă de siguranță specială, iar forțele de ordine au fost trimise să patruleze în permanență pe această stradă.

Strada Piezișă din Cluj este renumită pentru numărul mare de terase, de baruri și de restaurante. În permanență, această stradă este aglomerată datorită numărului mare de studenți. Însă, în această perioadă, această stradă este un adevărat focar de infecție cu coronavirus, din cauza petrecerilor organizate ad-hoc, fără respectarea regulilor sanitare, spune prefectul Mircea Abrudean.

Noile măsuri au stârnit nemulțumirea angajaților și proprietarilor de restaurante, nevoiți să își închidă afacerile. Angajații unui restaurant au participat chiar la un protest spontan, prin care și-au manifestat nemulțumirea față de noile restricții, pe care le consideră drept exagerate.

Comments

comments

SHARE
Previous articleCSR: Alfa Group îi ajută pe orfanii care ies din sistemul de protecție socială
Next articleClujul, în topul județelor cu cea mai mare incidență de infectare
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

15 − 6 =