Întâlnirile Europene din Transilvania 2021: 
#REplasticHack: REduce-REuse-REcycle

Trimite și altora

În perioada 26–28 martie 2021, Ambasada Franţei în România și Institutul Francez din România organizează a zecea ediție a Întâlnirilor Europene din Transilvania pe tema limitării utilizării plasticului

Sub titlul #REplasticHack: REduce-REuse-Recycle, Întâlnirile Europene din Transilvania iau anul acesta forma unui hackathon online, concurs de idei ce îmbină digitalul și căutarea de soluții inovatoare pentru a încuraja dezvoltarea de noi strategii și politici publice de reducere a utilizării plasticului. În 26 – 28 martie 2021, evenimentul va reuni online participanți, împărțiți în echipe multidisciplinare, care vor avea 36 de ore la dispoziție pentru a crea un proiect, sub îndrumările celor 20 de mentori francezi și români, experți în dezvoltare teritorială și în economie circulară.

Alături de Ambasadoarea Franței, Laurence Auer, la deschiderea evenimentului vor participa Barna Tánczos, ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, István Jakab, șeful interimar al Reprezentanței Comisiei Europene în România și Emil Boc, primarul Municipiului Cluj-Napoca. Aceasta va fi transmisă live vineri, 26 martie, de la ora 14.00  pe pagina de Facebook RET. Pe aceeași pagină, duminică, 28 martie, de la ora 14.00 veți putea urmări prezentarea proiectelor dezvoltate de participanți în cadrul #ReplasticHack, iar de la ora 16.30 veți afla câștigătorii.

Înscrierea la eveniment se poate face până în 23 martie (inclusiv) pe pagina evenimentului Facebook #REplasticHack.

Evenimentul este organizat de Ambasada Franţei, Institutul Francez din România, Cluj Hub, ROTSA, cu susținerea Carrefour.

Parteneri: Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, Primăria Cluj-Napoca, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca, Laboratorul Verde și Guerilla Verde.

Comments

comments

SHARE
Previous articleSuport tehnic din Cluj pentru una dintre cele mai mari platforme de comunicare din lume
Next articleRestrângerea dreptului la liberă exprimare de către rețelele de socializare
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

sixteen − 14 =