Piața volantă de la Sala Sporturilor, prelungită în acest sfârșit de săptămână

Trimite și altora

Piața volantă de pe platoul Sălii Sporturilor ”Horia Demian” a fost extinsă la 3 zile în acest final de săptămână. Aceasta se va desfășura de vineri, 24 septembrie până duminică, 26 septembrie 2021, cu un program zilnic cuprins între orele 9.00 și 20.00.

Maxim 100 de producători locali își vor expune fructele și legumele de sezon, conserve, dar și obiecte de artizanat în cadrul acestei piețe. Astfel, gospodinele vor avea ocazia să achiziționeze direct de la producători legume necesare preparării murăturilor sau zacuștilor, precum și fructe pentru dulcețuri și compoturi. De asemenea, vizitatorii vor putea cumpăra turtă dulce, prăjituri și ciocolată de casă, brânzeturi și produse din carne.

În conformitate cu normele legale în vigoare, accesul în incita pieței va fi condiționat de purtarea măștilor de protecție și respectarea distanțării sociale. Intrarea și ieșirea din piață vor fi marcate distinct și vor fi amplasate dozatoare cu soluții pentru dezinfectarea mâinilor la toate standurile.

Comments

comments

SHARE
Previous articleCoronavirus la zi: Alte peste 7 000 de cazuri noi, în România
Next articleDatanet Systems cumpără 51% din compania clujeană Red Dot
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

five × 5 =