Aproape 130 000 de autoturisme noi, înmatriculate în România în 2022

Trimite și altora

Piața auto din România a cunoscut o creștere importantă în anul 2022, în condițiile în care, în general, piața auto din Uniunea Europeană a înregistrat o scădere. În România, anul trecut, au fost înmatriculate aproape 130.000 de autoturisme noi.

Este vorba de o creștere față de anul 2021, când fuseseră înmatriculate cu puțin peste 121.000 de autoturisme noi. La nivelul Uniunii Europene, piața auto a cunoscut o scădere de 4,6 la sută, comparativ cu anul precedent. Pe piața europeană, una dintre mărcile care au performat foarte bine a fost Dacia, care a cunoscut o creștere a vânzărilor cu 15 la sută.

Comments

comments

SHARE
Previous articleA fost autorizată modernizarea a 24 de străzi din Cătina și Valea Caldă
Next articleRevolut lansează un program exclusivist: Ultra
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY