Aeroportul Internaţional Cluj redevine capitala aviaţiei europene şi organizează a doua ediţie a conferinţei internaţionale Aviation-Event 2023 CLJ

Trimite și altora

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj  a organizat astăzi o conferinţă de presă în avanpremiera celei de-a doua ediţii a prestigioasei sale conferinţe internaţionale de aviaţie Aviation-Event 2023 CLJ.

Speakerii acestei conferințe au fost David Ciceo, directorul general al Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj, Olivier Jankovec, director general al Consiliul Internațional al Aeroporturilor (ACI) Europa, Marcel Riwalsky, CEO al Aviation-Event şi Ioana Papadopoulou – director de comunicare și marketing al Aeroportului Internațional din Atena și președinte al Consiliului de Administrație-Aviation-Event.

Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj va organiza în 24 martie 2023 cea de-a doua ediție a prestigioasei sale conferințe internaționale de aviație Aviation-Event CLJ, desfășurată pentru prima dată în primăvara anului 2022, în colaborare cu Aviation-Event Conference, platformă specializată în organizarea unora dintre cele mai prestigioase conferinţe de aviaţie de la acest moment, pe plan european.

Conferinţa internaţională Aviation-Event 2023 CLJ, este unul dintre cele mai importante evenimente de aviaţie din România şi în plan european în 2023. În cadrul acesteia, participanții vor aborda subiecte de interes privind starea redresării în contextul post-pandemie, planurile de reziliență a aviației europene, impactul și strategiile de atenuare a efectelor crizelor de combustibil și energie, până la provocările dezvoltării durabile a aviației din Europa Centrală și de Est.

Evenimentul va reuni profesionişti din domeniul aviaţiei civile de la nivel internaţional, reprezentanţi ai autorităţilor naţionale relevante şi directori de companii aeriene şi aeroporturi din Europa şi din România.

Conferința aduce la Cluj-Napoca cât mai mulți factori decidenți din industria aviației civile și din ecosistemul de reglementare pentru o serie de prezentări și dezbateri moderate interactiv, dar și oportunități de networking într-un cadru pitoresc renumit în întreaga lume, precum Transilvania.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY