Curs gratuit de cost controlling procesualizat și digital, organizat de Asociația Patronilor și Meseriașilor Cluj

Trimite și altora

Tu ce strategii de reducere a costurilor aplici în compania ta? Asociația Patronilor și Meseriașilor (APM) Cluj organizează, în cadrul programului Accelerator Digital cursul de COST CONTROLLING PROCESUALIZAT SI DIGITAL. Cursul începe în 5 octombrie și mai mare doar 3 locuri disponibile!

Cursul oferă cele mai potrivite metode și tehnici de controlling & calculația costurilor pentru compania pe care o deții/ în care ești angajat.
Lectorii APM vor ghida particpanții să înțeleagă elementele de bugetare, calculație de costuri și management financiar. Cursanții vor învăța cum să folosească în favoarea lor toate aplicațiile informatice pentru eficientizarea activității firmei.
Cursul se adresează ANGAJAȚILOR care doresc să își eficientizeze activitatea în domeniul managementului financiar și să descopere instrumente care să îi ajute să digitalizeze fluxurile de lucru în acest domeniu al costurilor și bugetării.
Ce vei învăța ❓
1️⃣ de ce e importantă bugetarea;
2️⃣ ce presupune conceptul de cost controlling și care sunt instrumentele specifice;
3️⃣ indicatori financiari și dinamica lor;
4️⃣ posibilități de digitalizare a fluxurilor de lucru în domeniul managementului financiar.
Pentru că organizatorii cursului țin cont de timpul participanților, informațiile sunt concentrate într-un curs rapid, de 24h pe care îl oferă gratuit, în format on-line pe ZOOM.
Înscrierile se pot face AICI!

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY