Corabia Piraților Beach Club Avrig – Tărâmul exotic cu atracții estivale

Trimite și altora

Vara își intră tot mai serios în drepturi, iar iubitorii de momente de relaxare specifice acestui anotimp trebuie să știe că, la nici 30 de kilometri distanță de centrul fierbinte și asfaltul cald al Sibiului, în Avrig, se află o adevărată oază unde fiecare se poate relaxa asemeni locurilor exotice de la malul mării – Complexul Corabia Piraților Beach Club.

Situat peste drum de una dintre porțile de acces în cel mai important domeniu baroc din Transilvania (Palatul Brukenthal Avrig), Corabia Piraților Beach Club și-a deschis deja porțile pentru sezonul cald 2024 și este gata să-și primească oaspeții, indiferent că e vorba de copii, tineri sau adulți.

Cu două piscine încălzite (o piscină de dimensiuni mari și o piscină cu hidromasaj), plajă cu șezlonguri și baldachine, zone de relaxare, un bar ce poate fi sursa de aprovizionare pentru cele mai răcoroase băuturi, cocktailuri, specialități de cafea sau diverse minuturi, locul acesta poate fi marea mult visată, un mic paradis estival situat într-o zonă de la poalele Masivului Făgăraș.

Piesa centrală a complexului, o corabie a piraților reconstruită în mărime naturală, reprezintă elementul inedit al zonei. Corabia Piraților, cu toate încăperile sale (cabina căpitanului, punte, încăperea piraților etc), poate fi vizitată, poate constitui loc de organizare a petrecerilor pentru copii, poate fi loc de servire a mesei sau, în camerele special amenajate, oferă spații de cazare. De asemenea, obiectivul oferă o sumedenie de locuri și colțuri numai bune pentru a constitui decor al amintirilor ce trebuie postate de paginile de socializare și diverse aplicații.

Cu siguranță că, imediat după ce deveniți oaspetele complexului, Corabia de la Avrig vă va duce cu gândul la marii exploratori ai lumii, la călătoriile și expedițiile atât de importante întreprinse de aceștia.

Oaspeții Palatului Brukenthal Avrig pot opta pentru pachete care includ accesul la Corabia Piraților Beach Club, ceea ce înseamnă că organizarea unui sejur complex (cazare într-un cadru istoric și facilități moderne, opțiuni multiple de servire a mesei, oferte de agrement cu tematică tropicală sau nu), care să asigure o vacanță de neuitat, este la îndemâna tuturor. Așteptăm să deveniți oaspeții noștri și să vă bucurați de confort, liniște, natură, calitate, divertisment, istorie și eleganță, în fosta Reședință de vară a baronului Samuel von Brukenthal.

”Cei interesați de informații suplimentare și rezervări, ne pot găsi la numărul de telefon 0726234416, la adresa de email office@palatulbrukenthalavrig.ro, sau pot accesa www.palatulbrukenthalavrig.ro”, spun reprezentanții echipei care administrează acest obiectiv turistic.

Palatul Brukenthal din Avrig este inclus într-una dintre cele mai prestigioase rute culturale europene, Historic Cafes Route, de sub egida Consiliului Europei. ”Astfel de locuri din Transilvania oferă experiențe culturale, culinare și istorice deosebite tuturor turiștilor”, a declarat ambasadorul Historic Cafes Route în România, Arnold Klingeis, administrator al Corabiei Piraților și al Palatului Brukenthal din Avrig.

Comments

comments

Nu sunt comentarii