Gealan România înregistrează creșteri semnificative în primul trimestru al anului 2024

Trimite și altora

Gealan România, lider în producția de sisteme de tâmplărie PVC, anunță rezultate financiare remarcabile pentru primul trimestru al anului 2024. În ciuda unei scăderi generale a pieței de construcții din România, compania a reușit să înregistreze o creștere de 8% a volumelor de vânzări comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut.

Aceste performanțe solide se datorează cererii crescute pentru sistemele de tâmplărie premium și super premium, cum ar fi Gealan Kubus, Gealan AcrylColor și Gealan Linear. Aceste produse de top au fost esențiale pentru creșterea volumului de vânzări în metri liniari în acest an.

“Suntem mândri să anunțăm că, în ciuda provocărilor din piața de construcții, am reușit să creștem volumele datorită calității și inovării sistemelor noastre de tâmplărie premium și super premium,” a declarat Nicu Crăciun, director general Gealan România. “Produsele noastre de top, precum Gealan Kubus, Gealan AcrylColor și Gealan Linear, sunt preferate de clienți pentru durabilitatea, designul modern și performanțele energetice superioare”, a mai adaugat acesta.

Creșterea vânzărilor a fost susținută și de dezvoltarea de proiecte rezidențiale de anvergură în orașele Cluj-Napoca, București și Iași. Aceste proiecte, care se încadrează în categoriile premium, reflectă tendința pieței către soluții de construcție de înaltă calitate, eficiență energetică si design versatil.

Comments

comments

Nu sunt comentarii