Deputatul Emanuel Ungureanu vrea spital de copii pe un teren al USAMV

Trimite și altora

Vicepreședintele Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților, parlamentarul USR de Cluj, Emanuel Ungureanu, cere Guvernului să transfere un teren din cartierul Gheorgheni din patrimoniul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj în cel al Consiliului Local sau Consiliului Județean. Emanuel Ungureanu este de părere că pe acel teren ar putea fi construit un nou spital de copii.

În prezent, Spitalul Clinic de Copii din Cluj funcționează într-o clădire ridicată în secolul al XIX-lea, în apropierea centrului istoric al orașului. Spațiul de care dispune este insuficient pentru ridicarea unei noi clădiri. Președintele PNL al Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a propus ridicarea spitalului la marginea orașului, în apropierea centurii ocolitoare Vâlcele – Apahida.

Comments

comments

SHARE
Previous articleCompaniile de IT recrutează la Cluj
Next articleVioleta Alexandru: Au mai rămas 3.000 de pensii ”întârziate” de recalculat
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

three × four =