WizzAir lansează trei noi curse aeriene spre Grecia

Trimite și altora

Wizz Air a anunțat trei noi rute din România către Grecia. Wizz Air va conecta Cluj-Napoca cu Zakynthos și Mykonos, și Iași cu Santorini, cu două zboruri/săptămână ce vor fi operate către fiecare destinație însorită din 11 iunie 2021. Tarifele încep de la 189 RON* iar biletele sunt deja disponibile online pe wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil.

Aceste noi servicii se adaugă celor cinci rute deja existente operate de la București către unele dintre cele mai populare destinații de vacanță din Grecia.

Grecia este probabil destinația externă de vacanță preferată de români datorită peisajelor sale frumoase, apei cristaline și preparatelor culinare delicioase. Renumită pentru plajele minunate și viața de noapte bogată, insula Zakynthos este o destinație excelentă pentru toate vârstele și gusturile. Situate în sudul Greciei, atât Mykonos, cât și Santorini prezintă o arhitectură uluitoare, cum ar fi casele din satul Pyrgos, și sunt bogate în oportunități turistice, variind de la situri istorice și plaje frumoase la diverse sporturi nautice. Santorini aduce, de asemenea, o oportunitate exclusivă, deoarece găzduiește un vulcan încă activ, dar perfect sigur de vizitat.

CELE MAI NOI RUTE WIZZ AIR DIN CLUJ-NAPOCA ȘI IAȘI

Rută

Zile de operare

Dată start

Tarife de la*

Cluj-Napoca – Zakynthos

marți, sâmbătă

12 iunie

189 RON

Cluj-Napoca – Mykonos

luni, vineri

11 iunie

189 RON

Iași – Santorini

miercuri, duminică

13 iunie

189 RON

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY