AkzoNobel invită startup-urile să participe la concursul Paint the Future

Trimite și altora

Startup-urile (afacerile aflate la început) sunt invitate într-o călătorie interesantă alături de AkzoNobel (AKZA; AKZOY) – lansarea concursului global Paint the Future 2021.

Startup-urile au timp până la 20 iulie 2021 să înscrie soluții ingenioase la Paint the Future. Toate candidaturile vor fi evaluate de experți din industrie. Finaliștii selectați vor fi invitați la un eveniment de colaborare la sfârșitul anului 2021. Câștigătorilor li se vor oferi acorduri de parteneriat pentru a lucra cu AkzoNobel și să-și dezvolte afacerea cu proiecte durabile.

„Pionieratul în domeniul noilor tehnologii și al soluțiilor pentru clienții noștri este ceva ce facem de sute de ani”, a spus Klaas Kruithof, Chief Technology Officer. „Astăzi, odată cu dezvoltarea rapidă a tehnologiei în atât de multe domenii, îi invităm și pe alții să ni se alăture în depășirea granițelor – dincolo de așteptări, imaginație și generații. Paint the Future este modul în care promovăm inovația și colaborarea în industria vopselelor și a finisajelor decorative”.

AkzoNobel are o abordare unică în care toată lumea este implicată în descoperirea de noi soluții inovatoare. Ca urmare, noi tehnologii și soluții complexe pot fi dezvoltate mult mai rapid în acest mod. În doar doi ani, Paint the Future a produs 18 soluții de succes.

„Mă adresez startup-urilor: gândiți-vă cât de multe ați putea realiza cu accesul la expertiza, resursele și acoperirea globală a AkzoNobel – precum și cunoștințele deținute de cei 2.220 de membri ai ecosistemului nostru de inovație prin colaborare”, spune Ally van der Boon, managerul programului Paint the Future. „Aceasta este o oportunitate incredibilă pentru a vă dezvolta și accelera afacerea. Imaginați-vă cât de departe putem ajunge împreună.”

Startup-urile sunt invitate să prezinte soluții care se încadrează în una dintre cele cinci tematici:

  • Funcționalitate îmbunătățită: Ce funcționalitate interesantă nouă poate transforma suprafețele prin tehnologia start-upului tău?
  • Experiența clienților: Cum ar putea soluția ta să îmbunătățească modul în care clienții noștri experimentează produsele și serviciile noastre?
  • Aplicație inteligentă: Cum ar putea soluția ta să schimbe sau să îmbunătățească modul în care sunt aplicate vopselele și finisajele?
  • Soluții circulare: Cum ar permite soluția ta utilizarea circulară a materialelor în orice moment al lanțului nostru valoric?
  • Fabricare inteligentă și lanț de aprovizionare: Cum ne poate ajuta soluția ta să îmbunătățim producția și lanțul de aprovizionare?

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY