Ultimele bilete pentru concertul lui Placido Domingo din Cluj

Trimite și altora

Cei care îşi doresc să îl vadă live pe Placido Domingo au încă posibilitatea să achiziţioneze bilete pentru concertul programat la BT Arena din Cluj-Napoca pe 23 februarie. Concertul din Bucureşti, programat pe 26 februarie, este deja sold out, potrivit ClujToday.ro.

Organizatorii declară: “Ne bucurăm că Sala Palatului va fi plină până la ultimul loc, aşa cum merită un artist de talia lui Placido Domingo şi vă invităm să daţi curs şi oportunităţii de a lua parte la concertul programat în 23 februarie la Cluj-Napoca, pentru care încă mai sunt bilete în vânzare.”

Placido Domingo va urca pe cele două scene alături de soprana Adela Zaharia şi de Valahia Symphony Orchestra, împreună cu dirijorul spaniol Jordi Bernàcer. Pe scenă vor urca şi fiul tenorului, Placido Domingo Jr ş.,i tenorul român Alin Stoica.

Plácido Domingo, cu o prodigioasă carieră artistică neîntreruptă care depăşeşte o jumătate de secol, va urca pe scenele din România pe 23 februarie 2024, la BT Arena din Cluj-Napoca, de la ora 19.30, şi pe 26 februarie, la Sala Palatului din Bucureşti, de la ora 19.30.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY