Samsung nu știe de ce ia foc Galaxy Note7

Trimite și altora

sams-note7

Reprezentanţii Samsung au declarat pentru publicaţia Wall Street Journal că încă nu ştiu cauza exactă pentru incidentele care au afectat seria Note7: “Recunoaştem că nu am identificat corect problema de prima dată, dar rămânem preocupaţi să descoperim sursa acestora.  Prioritatea principală rămâne siguranţa clienţilor noştri şi recuperarea în proporţie de 100% a dispozitivelor Galaxy Note 7 rămase în circulaţie”, potrivit mediafax.ro.

După ce în septembrie anunţau oprirea de vânzare a telefoanelor Galaxy Note7, punând gestul pe seama unor probleme cu funcţionarea acumulatorului care necesită investigaţii suplimentare, oficialii companiei au forţat demararea unei campanii de înlocuire a tuturor dispozitivelor comercializate până atunci, oferind asigurări că problemele au fost pe deplin rezolvate. Însă un incendiu declanşat bordul unui avion de pasageri a pus Samsung în situaţia de a opri definitiv producţia şi rechema toate dispozitivele rămase în circulaţie,

Se pare că Samsung ar fi recrutat până şi angajaţi din echipa responsabilă cu dezvoltarea viitorului model Galaxy S8, în speranţa de a grăbi rezolvarea anchetei şi elimina orice temeri cum că aceleaşi vicii de proiectare ar putea fi preluate şi la alte modele smartphone.

Comments

comments

SHARE
Previous articleA început Târgul de Cariere Global de la Cluj. 4.000 de locuri de muncă, disponibile
Next articleLuca Prest investește 7,5 milioane de euro într-un proiect imobiliar din Cluj
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

one + nine =