Luca Prest investește 7,5 milioane de euro într-un proiect imobiliar din Cluj

Trimite și altora

luca-prestCompania Luca Prest, un important jucător de pe piața construcțiilor, a anunțat că va investi 7,5 milioane de euro într-un proiect imobiliar care va fi dezvoltat în cartierul Bună Ziua. Proiectul se va numi Grand Hill Residence.

 

Luca Prest va construi 148 de apartamente într-un imobil cu 10 etaje. Prețul pentru acestea va porni de la 1.103 euro pe metrul pătrat. Acest imobil ar urma să fie finalizat în anul 2017.

 

Proiectul dezvoltat de Luca Prest vine în contextul în care piața imobiliară din Cluj cunoaște o revenire spectaculoasă. Potrivit unei analize a companiei Coldwell Banker, în acest an vor fi livrate pe piață peste 3.500 de apartamente. Aceeași analiză mai arată că prețul proprietăților imobiliare a crescut cu 13,5 la sută în septembrie 2016 comparativ cu octombrie 2015.

Comments

comments

SHARE
Previous articleSamsung nu știe de ce ia foc Galaxy Note7
Next articleIdea Challenge by Imprezzio şi-a stabilit câştigătorii
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

1 × three =