Compania WizzAir renunță să mai taxeze bagajele mari de mână

Trimite și altora

Unul dintre cei mai importanți operatori aerieni din Europa Centrală, compania WizzAir, a anunțat că va renunța să mai taxele bagajele mari de mână. Noile dimensiuni acceptate ale bagajelor care pot fi luate de pasageri în cabine sunt de 55x40x23 de centimetri.

Măsura va fi aplicată din data de 29 octombrie. Pasagerii care au achitat deja taxa pentru bagaj mare de mână vor primi un ramburs de 120 la sută din valoarea taxei achitate.

De asemenea, conducerea companiei a anunțat că lansează din 29 octombrie un nou serviciu, Wizz Priority, care oferă pasagerilor prioritate la îmbarcare și posibilitatea de a-și lua în cabină încă un bagaj mic de mână, cu dimensiunile de 40x30x18 centimetri.

Noile măsuri anunțate de WizzAir vin în contextul în care au existat numeroase nemulțumiri ale pasagerilor acestei companii legate de dimensiunile bagajelor de mână. În condițiile în care alte companii aeriene au permis de mai multă vreme dimensiuni mai generoase ale acestor bagaje, oamenii au fost nemulțumiți de faptul că, la aeroport, au fost nevoiți să achite taxe suplimentare considerabile pentru a-și putea lua bagajele în cabine. WizzAir s-a poziționat până acum drept companie low-cost, însă, în ultimele luni, pe ruta cum ar fi Cluj-Napoca – Paris Beauvais, prețurile biletelor de avion au ajuns să crească de la câteva zeci de euro la câteva sute, iar prețul călătoriilor cu WizzAir a început să fie comparabil cu cel al companiilor aeriene scumpe, precum Lufthansa sau Tarom.

Comments

comments

SHARE
Previous articleAcademy+Plus își deschide filială în București
Next articleSala Polivalentă îşi caută un sponsor cu renume
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

nineteen − 4 =