Târg de meserii la Cluj Arena organizat de Clubul Francofon de Afaceri din Cluj

Trimite și altora

Elevii de gimnaziu şi liceu, dar şi părinţii lor sunt invitaţi să ia parte la Târgul de Meserii care va avea loc joi, 28 septembrie, între orele 10-18 în incinta Cluj Arena, la etajul I.

Desfășurat sub sloganul „Soluții pentru viitorul tău!”, Târgul de Meserii este un eveniment anual care promovează învățământul profesional și tehnic din regiunea Clujului și încurajează descoperirea practică, a diverselor domenii și meserii, de către tinerii aflați în căutarea unei vocații. Evenimentul este adresat elevilor de gimnaziu și liceu, părinților acestora, unităților de învățământ profesional și tehnic, precum și firmelor și companiilor private interesate de personal calificat, deci de absolvenții acestor școli. Târgul de meserii este organizat de Clubul Francofon de Afaceri din Cluj.

Comments

comments

SHARE
Previous articleCrucea Roșie își va inaugura baza de pregătire de la Valea Ierii
Next articleClujeanca Gabriela Ciot a devenit secretar de stat la Ministerul Afacerilor Externe
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

three × 3 =