ANUNȚ DE PRESĂ lansare proiect “Diversificare servicii auto prin achiziția de echipamente performante la VADAUTOSRL-D” (P)

Trimite și altora

Data publicarii: 28.12.2017, Cluj-Napoca

ANUNT DE PRESA

lansare proiect “Diversificare servicii auto prin achizitia de echipamente performante la VADAUTOSRL-D”

Cod SMIS 102985

Vad Auto SRL, in calitate de beneficiar in cadrul contractului de finantare nr. 694/07.12.2017 incheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice si Fondurilor Europne in calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operational Regional 2014-2020 si cu Organismul Intemediar Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest, implementeaza proiectul “Diversificare servicii auto prin achizitia de echipamente performante la VADAUTOSRL-D”, proiect cofinantat prin Programul Operational Regional 2014-2020, Axa Prioritara 2 – Imbunatatirea Competitivitatii Intreprinderilor Mici si Mijlocii, Prioritatea de Investitii 2.1 – Promovarea spiritului antreprenorial, in special prin facilitarea exploatarii economice a idelilor noi si prin incurajarea crearii de noi intreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri.

Valoarea totala a proiectului este de 1.003.080,39 lei din care finantarea nerambursabila este reprezentata de suma de 668.715,90 lei.

Proiectul se desfasoara pe o perioada de 24 luni de la data semnarii contractului, iar locatia implementarii este situata in Cluj Napoca, str. Calea Someşeni, nr. 34, jud. Cluj.

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă îmbunatăţirea performanţelor economice obţinute de către societate.

Obiectivele specifice ale proiectului vizeaza cresterea cifrei de afaceri si a profitabilitatii firmei, cresterea numarului de angajati cu inca 5 persoane si achizitia a 59 de active corporale si necorporale noi.

Citiți anunțul integral AICI:anunt Vad AUTO

Comments

comments

SHARE
Previous articleeMag, investigat pentru un posibil abuz de poziție dominantă
Next articleCrăciun la Cotroceni. Ce a primit micul Rege
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

one × 1 =