Stații de încărcare gratuită a automobilelor electrice în Cluj-Napoca și Turda

Trimite și altora

Facilitatea de încărcare gratuită a automobilelor electrice va fi posibilă în hipermarketurile Kaufland din cartierul Mărăști din Cluj-Napoca și din Turda. Compania va suporta toate costurile de alimentare ale clienților săi, posesori de vehicule electrice.

Din 19 martie, Kaufland România va pune la dispoziție carduri de încărcare a mașinilor electrice, care asigură gratuitatea alimentării și sunt utilizabile exclusiv la cele 20 de stații din parcările magazinelor sale. Stațiile în cadrul cărora alimentarea va fi gratuită sunt amplasate în parcările magazinelor din 18 orașe, funcționează non-stop și acoperă nevoile de mobilitate ale posesorilor de vehicule electrice în localități și în tranzit, pe coridoarele principale ce traversează România. 

 

Foto: ClujCapitala.ro

Comments

comments

SHARE
Previous articleParteneriat strategic E.ON şi Nissan pentru vehicule electrice
Next articleClujul de ieri: La cea de a 50-a sărbătorire a Zilei internaţionale a femeii
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

3 × 3 =