Ți-ai găsit locul de parcare ocupat? Există o aplicație prin care împarți de bună voie parcare cu alții, doar când vrei tu

Trimite și altora

O aplicație dezvoltată de patru clujeni își propune să pună capăt problemelor pe care le au proprietarii de parcări cu abonament care își găsesc locurile ocupate. De asemenea, aplicația vine și în ajutorul celor care ajung într-un cartier și nu știu une să își lase mașina.

Aplicația yeParking este primul park-sharing din Romania, susțin cei care au făcut aplicația. Aceasta pune în contact proprietarii de parcări cu abonament cu ceilați șoferi din Cluj-Napoca.

Un proprietar cu loc de parcare cu abonamet din Cluj își poate împărți cu alți șoferi locul de parcare în intervalul orar în care locul este liber. Locurile sunt listate în aplicație, iar șoferii le pot ocupa pe durata stabilită de proprietar. Prin acest sistem, proprietarul primește puncte parkCoins pe care le poate folosi pentru a debloca reduceri de la partenerii yeParking. Se pot înscrie în platformă numai proprietarii de parcări cu abonament pe un an.

Aplicația nu vizează și zona centrală, zona 1, unde nu se mai emit abonamente.

Comments

comments

SHARE
Previous articleBosch va deschide la Cluj un Centru de Inginerie
Next articlePrimăria Clujului va construi un pasaj subteran în Mărăști
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

ten − 6 =