UPS România îşi extinde operaţiunile la Cluj-Napoca

Trimite și altora

Operatorul cargo UPS România anunţă extinderea serviciilor de transport mărfuri de pe aeroportul internaţional din Cluj-Napoca, din luna septembrie, potrivit ClujToday.ro.

 

Cu sediul central în Atlanta, Georgia (SUA), UPS deserveşte peste 220 de ţări şi teritorii din întreaga lume. 

În anul 2016 UPS România a introdus un segment de zbor cargo prin deschiderea unui nou centru operaţional la Aeroportul Internaţional “Avram Iancu” Cluj. În prezent, cinci zboruri cargo pe săptămână sunt operate de pe aeroportul clujean aparţinând UPS România.

În cursul lunii septembrie 2018, UPS România va efectua schimbări în ceea ce priveşte tipul de aeronavă pe care o foloseşte în mod curent, de la un avion ATR 72 – 200 va trece la o aeronavă de tip Boeing 737-400. Aeronava ATR 72-200 are capacitatea de a transporta până la 22 tone marfă în timp ce noua aeronavă alocată Boeing 737 – 400 are o capacitate de până la 68 tone marfă. 

 

Foto: Zmeu.net

Comments

comments

SHARE
Previous articleO super-orchestră de suflatori din Coreea de Sud va concerta la Cluj
Next articleLanțul Salad Box se extinde în Irlanda
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

ten − 3 =