TechFest se extinde din Cluj în Iași și în Timișoara

Trimite și altora

Primul festival din Transilvania dedicat tehnologiei, TechFest, lansat în toamna anului trecut la Cluj-Napoca, se extinde la cea de-a doua ediție și la Iași și Timișoara. Timp de o săptămână, în fiecare din cele trei orașe se vor desfășura conferințe, expoziții, forumuri, competiții și ateliere dedicate celor pasionați de tehnologie și de inovare.

TechFest este un eveniment de tip umbrelă care își propune să-i aducă împreună pe toți cei pasionați de tehnologie și inovație. Ediția 2017 aduce evenimente ale comunității tech, workshopuri, forumuri destinate managerilor din industrie, sesiuni de startup pitching, evenimente de gaming, competiții de tip hackathon, conferințe pe teme dedicate tehnologiei, gale regionale ale premiilor industriei și expoziții tehnologice pentru publicul larg. Evenimentul de la Timișoara va avea loc în perioada 9-15 octombrie; la Cluj-Napoca, TechFest 2017 va fi organizat între 27 octombrie și 5 noiembrie, iar la Iași – între 13 și 19 noiembrie.

Prima ediție TechFest a însemnat 3.200 de participanți, 25.000 de vizitatori și 118 companii, organizații și instituții implicate. Evenimentul este susținut de BRD – Societe Generale.

„Reacțiile pe care le-am primit după ediția-pilot de la Cluj din partea mediului IT, de business, al administrației și din partea publicului larg ne-au încurajat să dezvoltăm acest concept în premieră în țara noastră. Am ales Iașiul și Timișoara deoarece, la fel cu Clujul, sunt importante orașe universitare, efervescente, cu comunități pasionate de tehnologie și inovație”, a declarat Cristian Dascălu, din partea organizatorilor TechFest.

Comments

comments

SHARE
Previous articleTransportatorii amenință cu proteste din cauza majorării accizelor la carburant
Next articleO clujeancă a preluat conducerea Editurii Didactice și Pedagogice
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

sixteen − two =