Clujul, legat de Birmingham printr-o nouă cursă aeriană

Trimite și altora

Clujul este legat de oraşul britanic Birmingham prin intermediul unei noi curse aeriene low-cost. Până acum, exista o cursă aeriană operată de Blue Air, iar acum pe această rută vor zbura şi aeronavele companiei maghiare WizzAir, potrivit ClujToday.ro.

 

Operatorul aerian maghiar va avea două zboruri dus-întors, în zilele de miercuri şi duminică. În total, WizzAir a lansat anul acesta cinci curse noi de pe aeroportul din Cluj, însă a renunţat la una dintre cele mai populare rute, Cluj-Napoca – Bucureşti. În prezent, compania maghiară operează zboruri care leagă Clujul de 35 de destinaţii din Europa şi din afara ei. Birmingham este cel de-al doilea oraş ca mărime din Marea Britanie.

 

 

Comments

comments

SHARE
Previous articleCreștere record pentru Bursa de Valori București
Next articleExpoziție neconvențională despre tradiții la Muzeul de Artă
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

three × three =