Clujul, promovat de Travel-News.co.uk

Trimite și altora

Orașul Cluj-Napoca este promovat de unul dintre cele mai influente site-uri de călătorie din Marea Britanie, Travel-News.co.uk. Redactorii publicației britanice menționează că Clujul este o destinație populară printre amatorii de muzică și de film datorită marilor festivaluri organizate de-a lungul anului, potrivit TransylvaniaToday.ro.

De asemenea, publicația britanică mai menționează și faptul că Clujul este poarta de acces spre Transilvania, o destinație de vacanță tot mai populară printre turiștii britanici. Articolul vine în contextul în care la sfârșitul anului va fi lansată o nouă cursă aeriană care va lega Clujul de Birmingham, în contextul în care linia aeriană Cluj-Napoca – Londra a fost cea mai populară în 2017, în sensul că pe această linie a fost transportat cel mai mare număr de pasageri anul trecut.

Noua linie aeriană va fi operată de WizzAir din 16 decembrie. Deja, Clujul și Birminghamul sunt legate printr-o cursă aeriană operată de Blue Air.

Comments

comments

SHARE
Previous articleCele mai performante avioane de luptă din lume au ajuns la Câmpia Turzii
Next articleAutoExpert.ro: Roman SA ar putea să producă un camion militar german
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

18 + eleven =