Protest al sindicaliștilor de la Penitenciarul Gherla

Trimite și altora

Peste 130 de angajați ai Administrației Naționale a Penitenciarelor au participat la un protest organizat la Penitenciarul Gherla. Protestatarii sunt afiliați la Sindicatul Național al Lucrătorilor din Penitenciare.

Ei au cerut asigurarea unui buget complet pentru funcționarea penitenciarelor, precum și plata orelor suplimentare derulate de angajații penitenciarelor. De asemenea, sindicaliștii cer organizarea de concursuri pentru ocuparea posturilor vacante din organigramele penitenciarelor din România. Protestul a început la ora 08.00 și s-a încheiat la ora 10.00, fără incidente.

Comments

comments

SHARE
Previous articleBăsescu: Statele Unite au dreptate atunci când cer aliaților europeni să investească în domeniul militar
Next articleSemne de criză pe piața imobiliară din România
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

19 + 8 =