CSR: UBB oferă acces la desene animate terapeutice

Trimite și altora

Universitatea Babeș-Bolyai a venit în întâmpinarea copiilor care au nevoie de terapie psihologică. Rectorul Daniel David a decis să pună la dispoziția oricui are nevoie desenele animate terapeutice, cu ajutorul cărora copiii învață cum să își gestioneze anumite emoții și cum să înfrunte situații complicate.

Eroul principal al desenelor animate terapeutice este Retman. Acesta este un personaj care, prin comportamentul său, le arată copiilor cum trebuie să reacționeze în viața reală, spune psihologul Daniel David, rectorul Universității Babeș-Bolyai.

Titlul serialului de desene animate este Retman și Retmagia. El poate fi urmărit gratuit pe site-ul retman.ro. Desenele au fost create de o echipă interdisciplinară ca urmare a unui proiect început în anul 2012, în mediul universitar clujean.

Comments

comments

SHARE
Previous articleTrump: E timpul “să se repornească America”
Next articleLIVE Au început slujbele de Paște – CRISTOS A ÎNVIAT
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

17 − eight =