Piața imobiliară dă semne de revenire la Cluj

Trimite și altora

În ciuda faptului că pandemia de coronavirus a afectat grav economia mondială, există și domenii care dau semna de revenire. La Cluj, acesta este cazul pieței imobiliare. Prețurile imobilelor au stagnat în perioada stării de urgență, iar acum există semnele unei creșteri ușoare.

Clujul este una dintre cele mai atractive piețe imobiliare din România. Experții imobiliari spun că prețul mediu pe metru pătrat este mai mare în Cluj-Napoca decât în București. De asemenea, și chiriile pot fi mai mari în Cluj decât în alte mari orașe din România. Pentru că randamentul investițiilor imobiliare este foarte bun, piața clujeană dă semne de revenire,  după câteva luni de stagnare, spune expertul Marius Mândraș.

În consecință, și domeniul construcțiilor și-a revenit, spune Marius Mândraș.

Experții în domeniu limobiliar spun că tendința de creștere se va accentua, cu condiția ca băncile să continue creditarea celor care vor să își cumpere o locuință.

Comments

comments

SHARE
Previous articleCum a schimbat pandemia modul în care facem turism
Next articlePeste 5 milioane de lei pentru proiectul SmartCloud al UBB
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

17 − 5 =